Lami Lashes till Sverige – Äntligen!

Vi på Erbelia Beauty Care har glädjen att berätta att vi inom kort erbjuder utbildning i Lami Lashes och Lami Brows. Vi menar att det inte finns någon bättre lashlift behandling än denna och snart nog skall vi förklara hur det kommer sig.

Brenda Södergren är vår certifierade utbildare inom Lami Lashes och Erbelia Beauty Care är auktoriserad återförsäljare av produkterna på den svenska marknaden.

Brenda Södergren and Irina Ronite
Brenda Södergren & Irina Ronite

Lami Lashes har egen tillverkning av produkter, deras huvudkontor ligger i Lettland och märket grundades av Irina Ronite och Natalja Egle. Båda kvinnorna är interntionellt respekterade auktoriteter inom branchen och internationella domare inom Lash Lift och andra mästerskap inom skönhetsbehandlingar. Irina och Nata tog initiativet att utveckla egna produkter eftersom marknaden saknade produkter som levde upp till deras förväntningar.

Vår webbplats är nykläckt och under uppbyggnad, fortfarande lite stökig – tack för ert tålamod.

Förfrågningar om Lami Lashes hänvisas till: brenda@erbelia.com

Välkomna också att besöka erbelia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.