Utbildning- online

Hur fungerar vår onlineutbildning?

När man köper vår onlineutbildning blir man kontaktad av läraren Brenda Södergren för planering av upplägget och genomgång av vad som krävs av dig som elev.

I samtliga onlineutbildningar ingår ett startkit och man har sex månader på sig att bli godkänd på utbildningen och få sitt internationella certifikat utfärdat. Tidsperioden räknas från och med dagen man får hem sitt startkit. Praktiskt och teoretiskt test ingår. Eleverna kan alltid vända sig till oss på LamilashesSweden Akademi under utbildningsperioden – vi finns tillgängliga som stöd även när eleverna har blivit certifierade. Diplom/certifikat skickas via mejl. Det finns möjlighet att göra onlinekurserna via Zoom eller Skype – kontakta mig för mer info – brenda@erbelia.com

Lashlift & Browlift:

Lashlift & browlift utbildningar är väldigt populära, därför har vi försökt att göra online-utbildningarna så smidiga och lärorika som möjligt. När man köper en lashlift- / browlift -utbildning får man ett studiekompendium och startkit skickat till sig inom några dagar. Vi skickar en privat länk till instruktionsvideos som visar hur behandlingen går till, steg för steg. 

Sedan är det bara att påbörja utbildningen! 

Om du har funderingar eller frågor är det bara att höra av sig till brenda@erbelia.se så återkommer jag så snart som möjligt!

Lash Lift Online Kurs 3750 kr ink moms, ingår startkit

Brow Lift Online Kurs 3750 kr ink moms, ingår startkit

Kombo online Lash & Brow Lift 6499 kr ink moms, ingår ett startkit

Internationell Certifikat Lamilashes & Lash Lift

Internationell Certifikat Lamibrows & Brow Lift 

Kompendium

Startkit

Support, uppdateringar och nyheter så länge du jobbar med vårt märke.

Lami Lashes & Lami Brows EXPERTS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.