Lami Lashes starter kit

Lami Lashes product bottles and accessories

Bilden visar den starter kit som ingår i kursen – när du har fullgjort din Lami Lashes kurs är du redo att börja att sälja behandlingar och tjäna pengar på dina kunskaper.

Lami Lashes produkter stärker och vårdar dina naturliga fransar i flera steg: Rengöringsskummet som vi använder innan behandlingen och som kunden kan använda till eftervården tillför collagen, veteprotein och panthenol.

Steg 3 i behandlingen tillför collagen och keratin, steg 4 tillför ytterligare keratin. Detta framgår förstås av produkternas innehållsförteckning. Var uppmärksam på detta när du jämför Lami Lashes med andra typer av lashliftbehandlingar som påstås innehålla keratin.

Lami Lashes har så kraftfullt vårdande och stärkande egenskaper att behandlingen med framgång kan användas för att reparera fransarna efter andra lashliftbehandlingar som misslyckats, vilket tyvärr inträffar.
Naturligt slitage på fransarna från väder och vind eller slitage orsakat av fransförlängning med syntetfransar är också situationer där behandling med Lami Lashes ger de naturliga ögonfransarna nytt liv, volym och lyster.

Lami Lashes till Sverige – Äntligen!

Vi på Erbelia Beauty Care har glädjen att berätta att vi inom kort erbjuder utbildning i Lami Lashes och Lami Brows. Vi menar att det inte finns någon bättre lashlift behandling än denna och snart nog skall vi förklara hur det kommer sig.

Brenda Södergren är vår certifierade utbildare inom Lami Lashes och Erbelia Beauty Care är auktoriserad återförsäljare av produkterna på den svenska marknaden.

Brenda Södergren and Irina Ronite
Brenda Södergren & Irina Ronite

Lami Lashes har egen tillverkning av produkter, deras huvudkontor ligger i Lettland och märket grundades av Irina Ronite och Natalja Egle. Båda kvinnorna är interntionellt respekterade auktoriteter inom branchen och internationella domare inom Lash Lift och andra mästerskap inom skönhetsbehandlingar. Irina och Nata tog initiativet att utveckla egna produkter eftersom marknaden saknade produkter som levde upp till deras förväntningar.

Vår webbplats är nykläckt och under uppbyggnad, fortfarande lite stökig – tack för ert tålamod.

Förfrågningar om Lami Lashes hänvisas till: brenda@erbelia.com

Välkomna också att besöka erbelia.com