Kurser

På grund av Covid19 arrangerar vi för tillfället inga utbildningar i grupp. Vi erbjuder dock privatutbildningar inom Lami Lashes (lash lift) och/eller Lami Brows (brow lift) med samma deltagarpris som vid grupputbildningar. Vi har inte fastställda datum för kommande utbildningar – vi sätter upp utbildningstillfällen efter behov (hör av dig!).
Du kan också göra vår utbildning online.
För information kontakta Brenda Södergren 0762-254072, brenda@erbelia.com

Lami Lashes starter kit

Lami Lashes product bottles and accessories

Bilden visar den starter kit som ingår i kursen – när du har fullgjort din Lami Lashes kurs är du redo att börja att sälja behandlingar och tjäna pengar på dina kunskaper.

Lami Lashes produkter stärker och vårdar dina naturliga fransar i flera steg: Rengöringsskummet som vi använder innan behandlingen och som kunden kan använda till eftervården tillför collagen, veteprotein och panthenol.

Steg 3 i behandlingen tillför collagen och keratin, steg 4 tillför ytterligare keratin. Detta framgår förstås av produkternas innehållsförteckning. Var uppmärksam på detta när du jämför Lami Lashes med andra typer av lashliftbehandlingar som påstås innehålla keratin.

Lami Lashes har så kraftfullt vårdande och stärkande egenskaper att behandlingen med framgång kan användas för att reparera fransarna efter andra lashliftbehandlingar som misslyckats, vilket tyvärr inträffar.
Naturligt slitage på fransarna från väder och vind eller slitage orsakat av fransförlängning med syntetfransar är också situationer där behandling med Lami Lashes ger de naturliga ögonfransarna nytt liv, volym och lyster.