Lami Brow Henna utbildning

OBS! Du kommer få enskild utbildning till samma pris som grupputbildning brukar kosta. Kliniken är rymlig så det är inga problem att hålla covidavstånd mellan varandra för att jobba säkert och tryggt.

Nyhet! Äntligen i Sverige, vår fantastiska Lami Brow Henna 🌿 utbildning. 

Nu kan du få snygga bryn med henna bryn-tekniken.

Fördelarna med Brow Henna: 

☑️ färgar bryn och hud ger en lätt tatuerings känsla. 

☑️ hållbart upp till 5 – 6 veckor på strån och 2 veckor på huden 

☑️ 100 % organisk 

☑️ stärker och vårdar brynen

☑️ återställer den naturliga hårväxten upp till 60 %. 

Utbildningen är på en 1 dag (ca: 5-6 tim) där vi börjar med teori & produktutbildning, t.ex. hur vi blandar hennan & åstadkommer olika nyanser. 

Praktisk övning på 2 modeller

Ögonbryn mapping med tråd

Olika effekter; ombre mm. Formning av bryn ,trådning.

Pris på kursen: 4800kr exkl moms / 6000kr inkl moms 

Startkit inkl. teoretisk informationsmaterial och diplom – värde ca. 2500kr ingår i priset.

Lami Lashes – Lami Brows Utbildning

OBS! Du kommer få enskild utbildning till samma pris som grupputbildning brukar kosta. Kliniken är rymlig så det är inga problem att hålla covidavstånd mellan varandra för att jobba säkert och tryggt.

Lash & Brow lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Lamilashes produkter stärker och vårdar dina naturliga fransar i flera steg. Märket är ett av de skonsammaste som finns på marknaden och ger mycket fint resultat.

☑️ Lami 3D Filler är en nano-behandling för naturliga ögonfransar & ögonbryn som ökar volymen på fransar och bryn med 40% och fyller 80% av hårstrån på insidan.

☑️ Keratinet vårdar och stärker stråt med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre. 100% Parabenfria produkter  

☑️ Veganvänliga och  ej testade på djur

Utbildningen är på en 1 dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demonstration av Lash &  Brow Lift och hur en keratinbehandlingen går till. 

Praktisk övning på modeller (som fixar du själv).

Lash Lift

6250 kr ink moms (5500 kr ex moms) – startkit inkluderat

Kurstider, ungefärliga: kl 9 -18.00

Två modeller, kl. 14.00 & 16.00

Brow Lift 

4500 kr ink moms (3600 kr ex moms) – startkit inkluderat

Kurstider, ungefärliga : 9:00 – 16.00

Två modeller: kl. 13.30 & 14.30

Du får även lära dig att färga och forma/styla brynen.

Ögonbryn mapping med tråd

Kombinerad Lash & Brow Lift -kurs, vid samma tillfälle

Kurstider ca: 9.00 till 19.00

Två modeller kl 14.00 & 16.00

Vi bjuder på Fika & Lunch (sallad, frukt, kaffe)

Internationellt Certifikat som Lamilashes & Lamibrows Artist erhålles efter avslutad kurs. 

Utbildning- online

Hur fungerar vår onlineutbildning?

När man köper vår onlineutbildning blir man kontaktad av läraren Brenda Södergren för planering av upplägget och genomgång av vad som krävs av dig som elev.

I samtliga onlineutbildningar ingår ett startkit och man har sex månader på sig att bli godkänd på utbildningen och få sitt internationella certifikat utfärdat. Tidsperioden räknas från och med dagen man får hem sitt startkit. Praktiskt och teoretiskt test ingår. Eleverna kan alltid vända sig till oss på LamilashesSweden Akademi under utbildningsperioden – vi finns tillgängliga som stöd även när eleverna har blivit certifierade. Diplom/certifikat skickas via mejl. Det finns möjlighet att göra onlinekurserna via Zoom eller Skype – kontakta mig för mer info – brenda@erbelia.com

Lashlift & Browlift:

Lashlift & browlift utbildningar är väldigt populära, därför har vi försökt att göra online-utbildningarna så smidiga och lärorika som möjligt. När man köper en lashlift- / browlift -utbildning får man ett studiekompendium och startkit skickat till sig inom några dagar. Vi skickar en privat länk till instruktionsvideos som visar hur behandlingen går till, steg för steg. 

Sedan är det bara att påbörja utbildningen! 

Om du har funderingar eller frågor är det bara att höra av sig till brenda@erbelia.se så återkommer jag så snart som möjligt!

Lash Lift Online Kurs 3750 kr ink moms, ingår startkit

Brow Lift Online Kurs 3750 kr ink moms, ingår startkit

Kombo online Lash & Brow Lift 6499 kr ink moms, ingår ett startkit

Internationell Certifikat Lamilashes & Lash Lift

Internationell Certifikat Lamibrows & Brow Lift 

Kompendium

Startkit

Support, uppdateringar och nyheter så länge du jobbar med vårt märke.

Lami Lashes & Lami Brows EXPERTS

Kurser

På grund av Covid19 arrangerar vi för tillfället inga utbildningar i grupp. Vi erbjuder dock privatutbildningar inom Lami Lashes (lash lift) och/eller Lami Brows (brow lift) med samma deltagarpris som vid grupputbildningar. Vi har inte fastställda datum för kommande utbildningar – vi sätter upp utbildningstillfällen efter behov (hör av dig!).
Du kan också göra vår utbildning online.
För information kontakta Brenda Södergren 0762-254072, brenda@erbelia.com

Lami Lashes starter kit

Lami Lashes product bottles and accessories

Bilden visar den starter kit som ingår i kursen – när du har fullgjort din Lami Lashes kurs är du redo att börja att sälja behandlingar och tjäna pengar på dina kunskaper.

Lami Lashes produkter stärker och vårdar dina naturliga fransar i flera steg: Rengöringsskummet som vi använder innan behandlingen och som kunden kan använda till eftervården tillför collagen, veteprotein och panthenol.

Steg 3 i behandlingen tillför collagen och keratin, steg 4 tillför ytterligare keratin. Detta framgår förstås av produkternas innehållsförteckning. Var uppmärksam på detta när du jämför Lami Lashes med andra typer av lashliftbehandlingar som påstås innehålla keratin.

Lami Lashes har så kraftfullt vårdande och stärkande egenskaper att behandlingen med framgång kan användas för att reparera fransarna efter andra lashliftbehandlingar som misslyckats, vilket tyvärr inträffar.
Naturligt slitage på fransarna från väder och vind eller slitage orsakat av fransförlängning med syntetfransar är också situationer där behandling med Lami Lashes ger de naturliga ögonfransarna nytt liv, volym och lyster.