Lami Lashes 3D Filler

Lami 3D Filler ingredienser

Lami 3D Filler är en Nano-behandling för naturliga ögonfransar och ögonbryn som ökar volymen på fransar och bryn med 40 % och fyller 80% av hårstråna från insidan.

Behandlingens mål är att återställa de förstörda delarna av franshåren, den naturliga strukturen och den djupgående fuktbalansen. Naturliga ingredienser, peptider och NANO-produkter är dominerande i Lami Lashes & Brows 3D Filler och återfuktar, ger näring och fyller 80% av hårstråna från insidan. En flaska räcker till upp 70 behandlingar.

Lami 3D Filler har utvecklats av och produceras av Dalila Cosmetics, Lettland, vilka för övrigt äger märket Lami Lashes.

Användning

 • Som del av Lami Lashes franslamineringflerstegsbehandling (Lift, Fix, 3D Filler & Keratin – i salong)
 • Som fristående behandling / Vid behov
  ( Lami 3D Filler kan med fördel säljas till kunder som har förstört sina fransar eller vill återställa sina fransar. )
 • Kan appliceras som mascara efter färgning fransar eller brynen.
 • Som komplement till andra typer av lash lifts och permanent fransböjning.
Lind
Lind

Aktiva ingredienser

 • Extrakt från lindträdknoppar, fyller ögonfransen från insidan med 80%, återfuktar, ger näring och fyller.
 • Lindträolja, penetrerar djupt in till rötterna och stärker dem. Ger glans och styrka.
 • Olivem 300, gör stråna mjuka och elastiska.
 • Glycerin, återfuktar, mjukgör, skyddar.
 • Hyaluronsyra, hållen fukten kvar I ögonfransen och reglerar pH-balansen.
 • Chiaskydd, skyddar hårstrånas struktur från skador och återställer styrka och glans med 90%
 • Havskollagen, återfuktar, ger elasticitet och formbarhet. Agerar som en naturlig sköld mot hårda väderförhållanden, svår hetta, starka vindar, hög fuktighet.
 • Hydrolyserat Keratin, det är en reducerad molekyl av naturligt protein som fransarna består av till 90%. Partiklarnas storlek låter dem tränga in I hårstrånas struktur och fyller i skadade delar och återställer dem från insidan.
 • Panthenol, mjukar upp fransarnas yttre lager och som ett resultat får du en glansig yta som reflekterar solljus och ser skinande ut även utan mascara.
 • Arganolja från arganträdets frön, mjukar upp hårstråna och mättar dem med mineraler och skyddar mot ultraviolett ljus.
 • Vitamin B5, återfuktar och mjukgör.
 • Vitamin C, en antioxidant som är extremt viktig och bidrar till hårets styrka och hälsa. Förhindrar torrhet och sprödhet.
 • Vitamin E, en mycket kraftfull antioxidant, mättar fransarnas folliklar med syre. Håller fukten inuti hårstråna, syntetiserar collagen som ger flexibilitet, elasticitet och motståndskraft.

Lami Lashes starter kit

Lami Lashes product bottles and accessories

Bilden visar den starter kit som ingår i kursen – när du har fullgjort din Lami Lashes kurs är du redo att börja att sälja behandlingar och tjäna pengar på dina kunskaper.

Lami Lashes produkter stärker och vårdar dina naturliga fransar i flera steg: Rengöringsskummet som vi använder innan behandlingen och som kunden kan använda till eftervården tillför collagen, veteprotein och panthenol.

Steg 3 i behandlingen tillför collagen och keratin, steg 4 tillför ytterligare keratin. Detta framgår förstås av produkternas innehållsförteckning. Var uppmärksam på detta när du jämför Lami Lashes med andra typer av lashliftbehandlingar som påstås innehålla keratin.

Lami Lashes har så kraftfullt vårdande och stärkande egenskaper att behandlingen med framgång kan användas för att reparera fransarna efter andra lashliftbehandlingar som misslyckats, vilket tyvärr inträffar.
Naturligt slitage på fransarna från väder och vind eller slitage orsakat av fransförlängning med syntetfransar är också situationer där behandling med Lami Lashes ger de naturliga ögonfransarna nytt liv, volym och lyster.

Lami Lashes till Sverige – Äntligen!

Vi på Erbelia Beauty Care har glädjen att berätta att vi inom kort erbjuder utbildning i Lami Lashes och Lami Brows. Vi menar att det inte finns någon bättre lashlift behandling än denna och snart nog skall vi förklara hur det kommer sig.

Brenda Södergren är vår certifierade utbildare inom Lami Lashes och Erbelia Beauty Care är auktoriserad återförsäljare av produkterna på den svenska marknaden.

Brenda Södergren and Irina Ronite
Brenda Södergren & Irina Ronite

Lami Lashes har egen tillverkning av produkter, deras huvudkontor ligger i Lettland och märket grundades av Irina Ronite och Natalja Egle. Båda kvinnorna är interntionellt respekterade auktoriteter inom branchen och internationella domare inom Lash Lift och andra mästerskap inom skönhetsbehandlingar. Irina och Nata tog initiativet att utveckla egna produkter eftersom marknaden saknade produkter som levde upp till deras förväntningar.

Vår webbplats är nykläckt och under uppbyggnad, fortfarande lite stökig – tack för ert tålamod.

Förfrågningar om Lami Lashes hänvisas till: brenda@erbelia.com

Välkomna också att besöka erbelia.com